Porotherm Energy+

Wienerberger Porotherm Energy Plus
Sistemi Porotherm me veçori të jashtëzakonshme ngrohëse i destinuar për ndërtimin e objekteve energjetike efikase siç janë: ndërtesat me energji pothuajse zero, shtëpitë pasive dhe me sistem të ulët energjetik.

Përparësitë

Efikasiteti  energjetik

Me Sistemin Porotherm Profi të ndërtimit ndërtoni në mënyrë efikase energjetike dhe kurseni energjinë menjëherë dhe përgjithmonë.

Cilësia

Veçoritë karakteristike, saktësia e montimit, sistemi i çertifikuar dhe garancia janë cilësi të jashtëzakonshme të sistemit të ndërtimit Wienerberger.

Shpejtësia e ndërtimit

Duke përdorur tulla Porotherm Profi, siguroni ndërtim të shpejtë dhe kështu hyni shpejt në shtëpinë tuaj të re.

Akumulimi i nxehtësisë

Le të jetë shtëpia juaj me tulla kondicioneri më i mirë natyror.


Artikuj të ngjashëm