Wienerberger Shqipëri

blank
blank

Tulla enkas për ty.

blank

Ndërtoni për të ardhmen dhe për gjeneratat e reja.

blank

Jemi këtu për pyetjet Tuaja.

blank

Ju ofrojmë zgjidhje të përshtatshme.

Investitorët

Edhe shtëpia juaj mund të jetë energjitikisht efikase, natyrore, e shëndetshme dhe me çmim të volitshëm.

Arkitektët / Projektuesit

Përkrahje teknike për arkitektë dhe inxhinierët e ndërtimit.

Ndërtuesit

Këshilla për planifikim dhe ndërtim.

Tregtarë

Ofroni produkte cilësore nga Wienerberger.

Continental Plus tjegull e cila përballon të gjitha testet e qëndrueshmërisë

Continental Plus - tjegull e cila përballon të gjitha testet e qëndrueshmërisë

Tashmë dihet mirë se në ndërtim materialet e argjilës përdoren prej shekujsh, sepse kanë karakteristika të shkëlqyera. Është vërtetuar gjithashtu se, produktet e argjilës e ruajnë në mënyrë ideale shtëpinë nga fenomenet e ndryshme të natyrës.


Rreth nesh

Wienerberger është një prodhues i materialeve ndërtimore dhe i zgjidhjeve infrastrukturore me seli në Vjenë. Ne jemi prodhuesi i vetëm multinacional i blloqeve prej argjile për mure, tullave për fasada, tjegullave prej argjile dhe sistemeve.

Lexo më shumë

Përparësitë e ndërtimit me tulla Wienerberger

Me shekuj përdorent elementet e tokës, ujit, zjarrit dhe ajrit, për të fabrikuar materiale ndërtimore me karakteristika, kualitet dhe atraktivitet të pakrahasueshëm.

Lexo më shumë

Shtëpia me tulla Wienerberger e4

Koncepti i shtëpisë e4 bazohet në përmbushjen e kriterit “shtëpi me pothuajse zero konsum energjie” dhe përmban njohuritë bashkëkohore të ndërtimit të qëndrueshëm.

Lexo më shumë