Raportoni objektet tuaja të referimit

Raportoni objektet tuaja të referimit Wienerberger

A keni ndërtuar një objekt, me të cilin jeni krenar dhe dëshironi t'ia prezantoni publikut? Me këtë rast keni përdorur tulla Wienerberger dhe/ose tjegulla Tondach?

Na dërgoni informacione për objektin e referimit:

  • Emrin dhe mbiemrin Tuaj,
  • Emri i firmës,
  • Vendndodhja e objektit,
  • 3 fotografi.

Nëse objekti juaj zgjidhet, ne do të organizojmë shërbimet profesionale të fotografimit, duke e promovuar në faqen tonë ueb, ndërsa ju do të fitoni dhurata të mira!