Wienerberger Shqipëri

blank

Tulla enkas për ty.

blank

Ndërtoni për të ardhmen dhe për gjeneratat e reja.

blank

Jemi këtu për pyetjet Tuaja.

blank

Ju ofrojmë zgjidhje të përshtatshme.

Investitorët

Edhe shtëpia juaj mund të jetë energjitikisht efikase, natyrore, e shëndetshme dhe me çmim të volitshëm.

Arkitektët / Projektuesit

Përkrahje teknike për arkitektë dhe inxhinierët e ndërtimit.

Ndërtuesit

Këshilla për planifikim dhe ndërtim.

Tregtarë

Ofroni produkte cilësore nga Wienerberger.

Misioni ynë Wienerberger

Misioni ynë

Qëllimi ynë është krijimi i produkteve natyrore me vlerë të gjatë. Ne dorëzojmë materiale të qëndrueshme ndërtimi, dhe zgjidhje infrastrukture për një cilësi më të mirë jete, dhe që i përmbushim objektivat tona lidhur me kriteret mjedisore.


Rreth nesh

Wienerberger është një prodhues i materialeve ndërtimore dhe i zgjidhjeve infrastrukturore me seli në Vjenë. Ne jemi prodhuesi i vetëm multinacional i blloqeve prej argjile për mure, tullave për fasada, tjegullave prej argjile dhe sistemeve.

Lexo më shumë

Përparësitë e ndërtimit me tulla Wienerberger

Me shekuj përdorent elementet e tokës, ujit, zjarrit dhe ajrit, për të fabrikuar materiale ndërtimore me karakteristika, kualitet dhe atraktivitet të pakrahasueshëm.

Lexo më shumë

Shtëpia me tulla Wienerberger e4

Koncepti i shtëpisë e4 bazohet në përmbushjen e kriterit “shtëpi me pothuajse zero konsum energjie” dhe përmban njohuritë bashkëkohore të ndërtimit të qëndrueshëm.

Lexo më shumë