Qendra e ndërtimit masiv Wienerberger

Qendra e ndërtimit masiv Wienerberger
Në ndërtesën tregtare Rotonda, kemi hapur qendrën e ndërtimit masiv Wienerberger, si një pikë për shpërndarjen e informacionit të dobishëm mbi ndërtimin masiv për investuesit, arkitektët, kontraktuesit e punimeve të ndërtimit dhe tregtarët e materialeve ndërtimore.
Qendra e ndërtimit masiv Wienerberger

Orari i punës

E hënë, e martë dhe e enjte 08:00 - 16:00
E mërkurë 10:00 - 18:00
E premte 08:00 - 14:00
E shtuna e parë e muajit 08:00 - 12:00

Për takim jashtë orarit të punës, na kontaktoni nëpërmjet telefonave ose postës elektronike!

Qendra e ndërtimit masiv Wienerberger gjendet në katin përdhes të ndërtesës Rotonda në Lubjanë.

Qendra e ndërtimit masiv Wienerberger
Dunajska cesta 167, 1000 Ljubjanë

Kaja Bahor
Udhëheqës i qendrës së ndërtimit masiv

Tel.: 01 565 54 90

Fax: 01 565 54 91

GSM: 051 307 086

Modra št.: 080 80 86

e-mail: kaja.bahor@wienerberger.com

Parkim falas

Parkimi për vizitorët e qendrës sonë është falas. Mund të parkoni në oborr ose në garazh. Ju lutemi, sillni me vete kartelën e parkimit si dëshmi.

Artikuj të ngjashëm