Porotherm Interior

Wienerberger Porotherm Interior
Produktet Porotherm janë projektuar për ndërtimin e mureve ndarëse. Ato janë pjesë e sistemit të ndërtimit Energy+ dhe Comfort.

Përparësitë

Cilësia

Kontrolli i çertifikuar i cilësisë, thjeshtësia e përdorimit të sistemit DryFix ose llaçit dhe puthitja tip femër-mashkull mundëson ndërtimin e saktë dhe cilësor të mureve ndarëse. Muret ndarës me qëndrueshmëri ndaj zjarrit Porotherm Profi  EI 90  janë një garanci më shumë për siguri dhe mbrojtje.

Shpejtësia e ndërtimit 4

Me aplikimin e sistemit DryFix të ndërtimit ndërtoni 50% më shpejt dhe më saktë pa përdorim të llaçit. Thjeshtësia e përpunimit mundëson aplikimin edhe për rikonstruksione dhe shtesa, pastër, thatë dhe shpejt.

Sistemi

Është pjesë e sistemit të çertifikuar të ndërtimit Energy+ dhe Comfort në përputhje me llojin e tullave të zgjedhura.

Artikuj të ngjashëm