Nga e vjetër bëne të re - për 30 ditë deri te shtëpia me Energji efiçiente

Nga e vjetër bëne të re - për 30 ditë deri te shtëpia me Energji efiçiente
Projekti "prej së vjetrës të re" në bashkëpunim me Provincën Kerntner dhe Kronen Zeitung dëshmon se rinovimet „Althaus“ mund të bëhen shpejt dhe me efikasitet me partnerët dhe materialet e duhura. Në një kohë rekord prej 30 ditësh një „Shtëpi e vjetër“ është rinovuar plotësisht, ndërsa tërë pullazi u përtëri me tjegulla Tondach.

Profesionistët dhe klienti u përcakëtuan për tjegullën me zhvendosje Tondach Sulm Nero. Fima Alexander Leopold GmbH në Feldkirchen vendosi tjegulla në rreth 240 m². "Ne kemi rekomanduar Tondach -un për këtë projekt, sepse produktet janë të kualitetit të lartë, ekologjike dhe të qëndrueshme. Tondach gjithashtu përmban një gamë të gjerë të tjegullave për rinovime që lehtëson jashtëzakonisht rinovimin e pullazit, sepse këto produkte mund të zhvendosen në gjatësi. Për më tepër, ka një gamë shumë të gjerë të aksesorëve, në mënyrë që i tërë pullazi është harmonik dhe vizualisht duket shumë bukur“, kështu thotë ztr. Leopold.

Profesionistët e ndërtimit të Kerntnerit dhe mjeshtrit nën mbikëqyrjen e HT-BAU (një kompani e M & R Bauhholding) bën të pamunduren duke transformuar një shtëpi të vjetër 40-vjeçare në një shtëpi moderne me energji-efiçente. Në 30 ditë, më shumë se 80 profesionistë të ndërtimit kanë qenë të përfshirë në rindërtim. Këshilla për vetë rinovimin e pullazit tuaj i merrni te Tondach.

Artikuj të ngjashëm