Kontakt

Kontaktoni stafin në zyrat tona qendrore ose dërgoni pyetjet tuaja duke përdorur një formular të thjeshtë online. Mezi presim të na kontaktoni

Wienerberger Shpk Kanjiža

Subotički put 57
24420 Kanjiža

Zyra qendrore
Tel +355694001279
Email marin.zaimi@wienerberger.com

Wienerberger Shpk Kanjiža

Subotički put 57
24420 Kanjiža

Zyra qendrore
Tel +37744135458
Email fitim.bryma@wienerberger.com

Të dhënat tuaja do të trajtohen si konfidenciale. Pëlqimi juaj mund të tërhiqet në çdo kohë duke klikuar në link-un e anulimit në Newsletter ose duke dërguar një kërkesë në office.al@wienerberger.com. Ligjshmëria e përpunimit të të dhënave tuaja para anulimit do të mbetet e pacënuar. Për të gjitha detajet në lidhje me arkivimin, përpunimin dhe fshirjen e të dhënave si dhe të drejtat tuaja në lidhje me përdorimin e informacionit tuaj personal, ju lutem kërkoni Politikën tonë të privatësisë.