Lajme

Continental Plus NATURA – tjegulla premium në segmentin e ngjyrës natyrale

Continental Plus NATURA është gjenerata e re e tjegullave prej argjile. Ato bëhen me përdorimin e argjilës më cilësore dhe teknologjive të reja për përpunimin e saktë të tyre.

Me shekuj tjegullat prej argjile kanë superioritetin e dëshmuar në raport me të gjitha llojet e mbulimeve të tjera të çative në viset tona. Argjila si material natyror është e dëshmuar si material i shëndetshëm dhe nuk është befasi, se të gjitha tjegullat Tondach janë bartës të shenjës Eko.

Lexo më shumë