Lajme

Brick Award '18

Bëhet fjalë për një prej çmimeve më prestigjioze që akordohet çdo dy vjet dhe përfshin projekte që lënë përshtypje të fuqishme e të gjatë në arkitekturë. Shpërblimi tjetër Wienerberger Brick Award do të ndahet në vitin 2018.

Lexo më shumë